ROI

Cybersecurity Oplossingen

CyberSecurity zorgt voor beveiliging van uw informatievoorziening. Oplossingen kopen is eenvoudig, maar goede oplossingen bedenken en implementeren die uw bedrijfsrisico’s blijvend verminderen is bewezen lastig en complex.

Onze Cybersecurity producten:

CyberSecurity Architectuur

Een beveiligingsarchitectuur die aansluit bij uw organisatie.

Read more

Autorisatie Matrix

Snel en blijvend inzicht in alle autorisaties voor applicaties en data.

Read more

Applicatie Beveiliging

Security-by-design. Software Ontwerp. Code review. Security Testing.

Read more

Als onafhankelijke partij zijn wij niet gebonden aan een leverancier. Van ons ontvangt u het beste advies voor uw situatie. Wij beschikken over diepgaande kennis van de laatste cyber security technologieën en bedreigingen. En natuurlijk beschikken wij over vele jaren ervaring op het gebied van CyberSecurity en IT architectuur.

Onze medewerkers zijn natuurlijk gecertificeerd door wereldwijd gerenommeerde instanties zoals The Open Group (TOGAF9) en ISC2(CISSP) en hebben minimaal academisch werk- en denkniveau. En natuurlijk zijn wij OWASP member! Daarnaast publiceren wij geregeld over het oplossen van Cybersecurity en privacy problemen.

TOGAF-TM-9-Certified                 cissp logo               OWASP_logo

Meer informatie of snel een offerte?

Neem nu contact met Maikel op!

Contact

Noodzaak van een beveiligingsarchitectuur

Een beveiligingsarchitectuur geeft kaders en richtlijnen voor het omgaan met beveiliging binnen uw organisatie. Ook kan een beveiligingsarchitectuur voor een domein of bedrijfsproces worden opgesteld. Een beveiligingsarchitectuur geeft inzicht en overzicht van de informatievoorzieningen, mensen en processen en de logische en technische beveiligingsmaatregelen. OpenSecurityBook

Nieuwe beveiligingsoplossingen kunnen als aanjager werken voor het versneld realiseren van nieuwe innovatieve producten en diensten, zonder daarbij tegengehouden te worden door verstikkende beveiligingsprincipes uit het verleden.

Een beveiligingsarchitectuur van ons geeft u de volgende voordelen:

  • Doordacht mogelijk maken van veilig ontsluiten van gegevens via onveilige netwerken.
  • Verlaging risico’s voor rond de continuïteit van uw bedrijfsvoering. O.a. bescherming tegen IT falen en (opzettelijke) menselijke fouten.
  • Minder operationele kosten voor IT beveiliging.
  • Voldoen aan wet- en regelgeving (o.a. AVG-Algemene verordening gegevensbescherming ).

Meer informatie over het hoe en wat van een beveiligingsarchitectuur is hier te vinden.

Waarom een autorisatiematrix?

Een autorisatiematrix geeft grip en inzicht. Wie werkt met welke data en via welke applicatie. Voor het voldoen aan de AVG (Algemene verordening gegevensbescherming) een must have. Een autorisatiematrix verkleint het risico op beveiligingsincidenten en datalekken. Het opstellen van een onderhoudbare autorisatiematrix en het implementeren van rollen, taken en bevoegdheden in een autorisatiesysteem vereist specifieke kennis en ervaring. Op functioneel én IT technisch vlak.

Applicatiebeveiliging

Een adequate beveiliging van bedrijfskritische (web)applicaties is onmisbaar. Adequate beveiliging is erkend lastig. Een standaard firewall en doorvoeren van security fixes is niet meer afdoende. Vanuit onze brede kennis en ervaring met innovatieve beveiligingsoplossingen wordt naar het gehele proces bij een applicatie gekeken om beveiliging op het juiste niveau te krijgen en te houden. Samen met u kijken we naar de oplossingen die passen bij uw organisatie en uw IT landschap.