ROI

Over Organisatieontwerp.nl

Organisatieontwerp.nl is de verzamelnaam van producten en diensten die worden geleverd door het business IT organisatieadviesbureau ‘BIC’ (Business IT Consultancy).

Over Organisatieontwerp.nl

Organisatieontwerp.nl is opgericht in 2008. Wij zijn actief op het vlak van het realiseren van grote complexe IT veranderingen binnen bedrijven. Onze aanpak is simpel: (Architectuur)Ontwerpen maken en begeleiden van realisatie. Dit zodat IT oplossingen gaan werken in de complexe wereld van uitdagingen waar bedrijven en instellingen mee te maken hebben. Hét beste ontwerp bestaat niet. Per opdracht wordt vanuit een integrale diagnose een (IT)architectuur opgesteld zodat realisatie voorspelbaar wordt.

Organisatieontwerp.nl is een zelfstandige onderneming. Onze werkwijze wordt gekenmerkt door een no-nonsense aanpak waarbij het oplossen van uw probleem centraal staat. Onze kracht is het analyseren en oplossen van IT integratievraagstukken waarbij mensen, complexe technologie, security & privacy en processen centraal staan.

Wie zit achter het bedrijf?

Directeur van het bedrijf is Drs. Ir. Maikel Mardjan MBM.  Maikel heeft meer dan 20 jaar ervaring met projecten waarbij technologische vernieuwing(IT) en procesinnovatie centraal staan. Maikel is een gedreven resultaatgerichte analyticus die excelleert waar processen, organisatie en techniek bij elkaar komen.

Organisatieontwerp.nl staat garant voor een heldere en frisse aanpak gericht op uw bedrijfssituatie. Alle kennis en ervaring wordt ingezet om klanten daadwerkelijk verder te laten groeien en te ontwikkelen.