ROI

Onze organisatie

Kennis & Innovatie
Organisatieontwerp.nl is opgericht in 2008 om op commerciële basis professionele business IT Consultancy producten en diensten aan bedrijven te leveren.

Organisatieontwerp.nl is een volledig zelfstandige onderneming. Onze werkwijze wordt gekenmerkt door een no-nonsense aanpak waarbij het oplossen van het probleem van de klant centraal staat. Wij starten nooit aan een opdracht zonder eerst een goede analyse te doen. Onze kracht is het analyseren en oplossen van integratievraagstukken tussen het IT en bedrijfskundig domein. Dit is onze kracht. Kernwoorden zijn: Kennis & Innovatie!

Directeur van het bedrijf is Drs. Ir. Maikel Mardjan MBM. Hij heeft een jarenlang trackrecord opgebouwd met vernieuwingsprocessen waarbij technologische vernieuwing en procesinnovatie centraal staan.

Organisatieontwerp.nl is een organisatieadviesbureau dat zich richt op het oplossen van complexe probleemsituaties op het raakvlak van business en IT. Organisatieontwerp.nl staat garant voor een heldere en frisse aanpak gericht op uw bedrijfssituatie. Alle kennis en ervaring wordt ingezet om klanten daadwerkelijk verder te laten groeien en te ontwikkelen.