ROI

Workshop Security by Design

WORKSHOP: Security by Design

Security by design is het proces waarbij er vanaf het begin tot en met realisatie van een product continue de juiste aandacht is voor informatiebeveiliging. Cybersecurity direct goed doen vanaf de start van een nieuw project levert altijd winst op. In tijd, geld en risico’s worden geminimaliseerd. Cybersecurity is geen feature wat achteraf toegevoegd kan worden. In deze cursus leert u hoe u betere security oplossingen realiseert voor uw organisatie.

VOOR WIE

Dit seminar is voor iedereen die beter en sneller oplossingen voor informatiebeveiligingsvraagstukken wil ontwerpen. In een kort tijdbestek wordt een compleet overzicht gegeven om snel aan de slag te gaan met de principes vanuit ‘security by design’.

Dit maakt dit seminar geschikt voor business managers, IT-managers, architecten, consultants, systeemanalisten, ontwerpers, lijnmanagers en projectmanagers. Ofwel: Iedereen die wil leren hoe je security vanaf de start van een project direct goed wordt meegenomen.

Security by Design

Door het interactieve karakter van deze workshop worden niet meer dan 20 deelnemers toegelaten. Schrijf dus snel in.

Kennis & ervaring van IT security is niet vereist. Maar enige kennis en ervaring met cybersecurity ellende binnen projecten is wenselijk. Het cursusmateriaal is in het Engels is opgesteld. De cursus zelf wordt in het Nederlands gegeven. (Op verzoek is een in-company cursus in het Engels mogelijk).

Wie direct zelf aan de slag wil gaan met Security-by-Design nodig ik uit om ons Playbook te gebruiken.

WAT LEVERT HET OP

In korte tijd krijgt u inzicht in hoe uw een security-by-design concreet toepast voor uw project of binnen uw organisatie. Daarnaast leert u alles over de nieuwe cybersecurity ontwerp trends die wél helpen.

DATUM EN TIJD

Het Security by Design seminar is een avondseminar. Vanaf 18.30 bent u welkom. Het seminar duurt van 18.45 tot 22.00u.  Neem contact met ons op voor de data waarop dit seminar in 2024 wordt gegeven.

PROGRAMMA

  • Waarom security-by-design
  • Security Development Life Cycle (SLDC)
  • Prevention: Risk assessments
  • Architectuur: Security principes en zero-trust
  • Threat modelling
  • Realisatie: Secure development
  • Continuous Protection  en Security management
  • Security practices: The Good , Bad and ugly

En natuurlijk veel oefeningen en demo’s!

SPREKER

Drs. Ir. Maikel J. Mardjan MBM: Onafhankelijk adviseur op gebied van softwareontwikkeling, IT infrastructuur, integratie en organisatieontwerp. Hij heeft meer dan 25 jaar relevante praktijkervaring op gebied van IT, bedrijfsprocessen, open source en internet. Maikel is o.a. CISSP en TOGAF9 gecertificeerd architect en heeft bij verschillende grote organisaties meegewerkt aan omvangrijke eCommerce, security & privacy projecten.

KOSTEN EN AANMELDEN

Deelname kost € 369,- (excl. BTW) per persoon (documentatie, koffie en thee zijn bij de prijs inbegrepen). Aanmelden kan via mail info [apenstaartje] organisatieontwerp [punt] nl . Na ontvangst van uw aanmelding krijgt u de bevestiging, factuur en routebeschrijving toegestuurd.

ANNULEREN

U kunt annuleren tot drie weken voor het evenement plaatsvindt. Er wordt echter wel € 25,– (excl. BTW) administratiekosten in rekening gebracht. Annuleren is niet meer mogelijk vanaf drie weken voor het seminar plaatsvindt. Vervanging door een ander dan de aangemelde persoon is te allen tijde mogelijk.

MEER INFORMATIE

Indien u meer informatie wilt kunt u contact opnemen met Organisatieontwerp.nl via 06 22869536 of info [apenstaartje] organisatieontwerp [punt] nl . Of bezoek onze website www.organisatieontwerp.nl.

INHOUSE SEMINAR

Wilt u deze workshop binnen uw eigen organisatie aanbieden als inhouse sessie voor een groep medewerkers? Of specifiek afgestemd op uw bedrijfscontext? Neem dan contact met ons op.