ROI

Drupal 7 Architectuur Seminar

D7 Seminar log

DRUPAL7

Drupal7 is een Open Source Web Content Management Systeem. Om het innovatievoordeel van Drupal7 te behalen is een architectuur voor de start noodzakelijk. Hiervoor is inzicht en kennis nodig van Drupal7. Drupal7 heeft een enorme potentie.

Het is niet voor niets dat veel grote bedrijven en overheidsinstellingen zoals het Witte Huis, Sony, Intel en de BBC nu hebben gekozen voor Drupal. Het kan de flexibiliteit en reactiesnelheid van iedere organisatie drastisch verhogen.

VOOR WIE

Dit seminar is voor iedereen die overweegt met Drupal te starten of de overgang naar Drupal7 wil maken. In een kort tijdbestek wordt een compleet overzicht gegeven van alle belangrijke architectuuraspecten van Drupal7. Daarnaast worden concrete implementatiescenario’s besproken en wordt u gewezen op de valkuilen bij implementatie en gebruik.

Dit maakt dit seminar geschikt voor business managers, IT-managers, architecten, consultants, systeemanalisten, ontwerpers, lijnmanagers en projectmanagers.

Door het interactieve karakter van deze workshop worden niet meer dan 20 deelnemers toegelaten. Schrijf dus snel in.

WAT LEVERT HET OP

In korte tijd krijgt u inzicht in de nieuwe architectuurconcepten van Drupal7. Daarnaast leert u alles over de nieuwe mogelijkheden die Drupal7 biedt bij het realiseren van uw eBusiness omgeving. Ook krijgt u inzicht in de potentiële valkuilen bij gebruik en beheer. Maar bovenal leert u hoe u Drupal7 strategisch kunt inzetten in uw eigen organisatie.

DATUM EN TIJD

Het Drupal7 architectuur seminar is een avond seminar. Vanaf 18.30 bent u welkom. Het seminar duurt van 18.45 tot 22.00u.  Neem contact met ons op voor de data waarop dit seminar in 2013 wordt gegeven.

PROGRAMMA

  • Inleiding Drupal7
  • Kosten en baten
  • Technische architectuur Drupal7
  • Open standaarden in Drupal7
  • Drupal7 SEO en het semantisch web
  • Gebruik, beheer en onderhoud
  • Bedrijfsspecifieke uitbreidingen maken in Drupal7
  • Beveiliging
  • Toekomst van Drupal

SPREKER

Drs. Ir. Maikel J. Mardjan MBM: Onafhankelijk adviseur op gebied van softwareontwikkeling, IT infrastructuur, integratie en organisatieontwerp. Hij heeft meer dan 20 jaar relevante praktijkervaring op gebied van IT, bedrijfsprocessen, open source en internet. Maikel is TOGAF9 gecertificeerd architect en heeft bij verschillende grote organisaties meegewerkt aan omvangrijke eCommerce projecten.

 

KOSTEN EN AANMELDEN

Deelname kost € 200,- (excl. BTW) per persoon (documentatie, koffie en thee zijn bij de prijs inbegrepen). Aanmelden kan via mail info@organisatieontwerp.nl of telefonisch via 06 22869536 . Na ontvangst van uw aanmelding krijgt u de bevestiging, factuur en routebeschrijving toegestuurd.

ANNULEREN

U kunt annuleren tot drie weken voor het evenement plaatsvindt. Er wordt echter wel € 25,– (excl. BTW) administratiekosten in rekening gebracht. Annuleren is niet meer mogelijk vanaf drie weken voor het seminar plaatsvindt. Vervanging door een ander dan de aangemelde persoon is te allen tijde mogelijk.

MEER INFORMATIE

Indien u meer informatie wilt kunt u contact opnemen met Organisatieontwerp.nl via 06 22869536 of info@organisatieontwerp.nl. Of bezoek onze website www.organisatieontwerp.nl.

INHOUSE SEMINAR

Wilt u deze workshop binnen uw eigen organisatie en afgestemd op uw bedrijf aanbieden als inhouse sessie voor een groep medewerkers? Neem dan contact met ons op.